CUINES

que són el lloc de trobada

CUINES AMB ÀNIMA

La cuina és un dels espais on destinem més temps a casa nostra. 

És el lloc de trobada familiar, on et prens el primer cafè, on expliques com ha anat el dia, on fas els pastissos d'aniversari, on fas les receptes més especials... La cuina és un lloc important per a tots i per això també és essencial sentir-te a gust. 

T'ajudem a renovar la cuina a partir de la idea que tinguis en ment. També et podem ajudar a dissenyar el projecte aconsellant-te en tot moment i fent un estudi de l'espai. Només utilitzem materials de primera qualitat i els nostres principis són la innovació, la bona sinèrgia entre el disseny i les teves necessitats i l'assistència tècnica durant tot el procés, entre d'altres.

Reformar és renovar-se, no caure en la rutina. T'acompanyarem en tot el procés per construir una cuina viva i del teu estil. Dissenyarem el projecte a partir de les teves necessitats i personalitat per donar-li el toc imprescindible que li falta.

Textures, materials, colors, tendències... Cada projecte és un repte per transformar la cuina en el veritable cor de la llar. T'acompanyem des del disseny inicial fins a la instal·lació final.

BANYS ADAPTATS A TU

L'essencial del bany és que s'adapti totalment a tu i al teu estil de vida. Banyera o plat de dutxa? L'etern dilema que ens platentegem dia rere dia però que només té una resposta: la teva necessitat. Un bany ha d'estar totalment adaptat a l'ús que en facis i per això t'ajudarem a trobar la millor solució per a que sigui funcional.

Els materials que podem emprar en aquest espai de la casa són ben diferents i variats: pedra natural, microciment, fustes, ceràmica, textures llises o arenoses... Però tots tenen dues característiques fonamentals: la resistència i durabilitat. 

A partir de l'espai farem un estudi tècnic per saber tot el que s'amaga en les instal·lacions i entranyes de la teva llar i poder començar amb seguretat la reforma.

© 2016 DOMUS CABANAS.Reformes de casa, cuina, bany, integrals. Reformes de botigues i locals. C/ Avinguda de Josep Anselm Clavé,8 Sant Cugat del Vallès. 08172 Barcelona 619813332