top of page

CASA DE TOTS

cada habitació compta

REFORMES INTEGRALS A CASA

Quan portes molts anys vivint a una mateixa casa o pis és normal que sorgeixin desperfectes. Esquerdes, parquet bufat, canvis de distribució de la casa... En aquest moment és quan sorgeix la necessitat de realitzar el que s'anomena "reformes integrals". Aquest concepte no vol dir necessàriament reformar cada espai de la casa sinó reparar diferents zones i dur a terme una obra de més dimensions.

És important tenir en compte les necessitats i mirar el futur a mitjà i llarg termini per poder adaptar del tot la casa als anys que vindran.

I les petites reformes? Calefacció, aire condicionat, canvi de rajoles per parquet, canvi de banyera per plat de dutxa... També realitzem petites obres. Petit no vol dir menys important!

LOCALS, BOTIGUES, OFICINES... 

La il·lusió dels primers passos d'un projecte són el motor que els mou. Si tens pensat obrir una botiga o un negoci, ens encarreguem d'acompanyar-te en els primers mesos per dissenyar i construir el lloc on passaràs bona part del temps. Reformem locals des de zero o bé t'ajudem a renovar l'actual.

bottom of page